I en tid hvor hver krone teller litt ekstra, kan det være lurt å plukke opp noen smarte tips for hvordan best styre økonomien – uansett om du føler du har nok eller kunne trengt litt mer i lommeboken.

Kvelden byr på interessante foredrag som tar for seg praktiske råd og strategier for økonomisk håndtering i hverdagen. I tillegg introduserer vi begrepet "finansiell fortrolighet". Hva ligger i det? Hvordan kan det være til nytte for deg?

Det blir enkel servering, og du kan nyte en hyggelig og uformell atmosfære sammen med folk fra nabolaget. Og hvem vet, kanskje du også stikker av med en av de flotte premiene som vi trekker blant deltakerne?

Finansrådgiver Kristian Bremseth fra SpareBank 1 SMN holder foredraget Få stålkontroll på egen hverdagsøkonomi der han går gjennom hvordan redusere utgifter uten at det skal gå utover livskvaliteten. Han har lang erfaring med å hjelpe folk til å få oversikt over økonomi og gi råd til folk som virker!

Arman Vestad avslutter med sitt foredrag Penga og Livet. Arman har vært gjennom store økonomiske problemer selv, og jobber i dag med å formidle økonomi på en enkel og forståelig måte. Han brenner for at vi skal bli flinkere til å snakke med hverandre om penger. Han har gitt ut flere bøker og står bak begrepet "finansiell fortrolighet". Dette er et foredrag du sent vil glemme!

Meld deg på gratis her